Burger de pui

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2011 | 2933 vizualizari

 

O bunatate de burger de pui facut in casa

 

INGREDIENTE

  • 8 chifle,
  • 475 g carne tocata de pui (sau curcan),
  • 1 ceapa,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • sare, piper,
  • verdeata (patrunjel, dupa gust, cateva fire, 3-4 frunze de menta, cateva frunzulite de cimbru verde),
  • 1 ou batut,
  • miezul de la o felie de paine, inmuiat si stors.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger de pui:

Cum se prepara reteta de burger de pui:


Ceapa si usturoiul le-am dat pe razatoarea cu ochiuri mici, verdeata am tocat-o. Am amestecat toate ingredientele.



Am omogenizat compozitia, am potrivit gustul de sare, piper, si am format burgerii (mie mi-au iesit 9 burgeri, potriviti ca marime; de fapt i-am modelat dupa dimensiunea chiflelor, tinand cont ca se mai strange un pic carnea la gatit). Burgerii i-am asezat pe hartie de copt si i-am dat la frigider pentru 30 de minute.



Am incins gratarul (eu l-am uns cu putin ulei) si am fript burgerii la foc iute, 5 minute pe fiecare parte, si mai apoi, 3 minute pe fiecare parte, la foc mediu, spre mic.



Cat s-au fript burgerii am feliat niste rosii, am taiat fideluta un pic de varza prospata pe care am frecat-o mai apoi cu un pic de sare si putina zeama de lamaie.


Am taiat chiflele in doua (nu complet) si am asezat varza, felie de rosie, burger de pui, felie de rosie, varza...


Burgerul de pui se consuma cu ketchup, maioneza, mustar, sau fara niciun adaos.

 

TIPS-URI

1

Am folosit chifle coapte in casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

ionela2682 1

11.08.2011, 13:26

divainbucatarie 1

11.08.2011, 14:34

Xandrinne 1

11.08.2011, 19:27

Va multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv empanadas cu ciuperci si carne de pui