Burger de pui

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2011 | 5814 vizualizari

 

O bunatate de burger de pui facut in casa

 

INGREDIENTE

  • 8 chifle,
  • 475 g carne tocata de pui (sau curcan),
  • 1 ceapa,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • sare, piper,
  • verdeata (patrunjel, dupa gust, cateva fire, 3-4 frunze de menta, cateva frunzulite de cimbru verde),
  • 1 ou batut,
  • miezul de la o felie de paine, inmuiat si stors.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger de pui:

Cum se prepara reteta de burger de pui:

Ceapa si usturoiul le-am dat pe razatoarea cu ochiuri mici, verdeata am tocat-o. Am amestecat toate ingredientele.

Am omogenizat compozitia, am potrivit gustul de sare, piper, si am format burgerii (mie mi-au iesit 9 burgeri, potriviti ca marime; de fapt i-am modelat dupa dimensiunea chiflelor, tinand cont ca se mai strange un pic carnea la gatit). Burgerii i-am asezat pe hartie de copt si i-am dat la frigider pentru 30 de minute.

Am incins gratarul (eu l-am uns cu putin ulei) si am fript burgerii la foc iute, 5 minute pe fiecare parte, si mai apoi, 3 minute pe fiecare parte, la foc mediu, spre mic.

Cat s-au fript burgerii am feliat niste rosii, am taiat fideluta un pic de varza prospata pe care am frecat-o mai apoi cu un pic de sare si putina zeama de lamaie.

Am taiat chiflele in doua (nu complet) si am asezat varza, felie de rosie, burger de pui, felie de rosie, varza...

Burgerul de pui se consuma cu ketchup, maioneza, mustar, sau fara niciun adaos.

TIPS-URI

1

Am folosit chifle coapte in casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciuperci si carne de pui