Burta de porc la cuptor

de marieta in Porc, 7 Dec 2010 | 6091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.200gr de burta de porc
  • 1.500gr cartofi,
  • sare ,
  • piper,
  • putina boia ,
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burta de porc la cuptor:

burta se taie felii, cartofii se curata si se taie dupa preferinta. Intr-o tava ce merge la cuptor se aseaza cartofii stropiti cu ulei , sare, piper si boia. Se amesteca putin si deasupra se aseaza carnea se da si ea cu sare, piper si boia, apoi se da la cuptor pana cartofii sunt facuti sub carne, iar carnea este rumenita usor.

Se servesc cu o salata de sezon sau muraturi!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Burta de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Burta de porc la cuptor-0
Burta de porc la cuptor-1

COMENTARII (8)

kamy

kamy 1

07.12.2010, 12:32

bun 5f si eu fac mult burta la gratar

giuliana

giuliana 1

07.12.2010, 19:02

marieta

marieta 1

07.12.2010, 23:31

multumesc la toata lumea!!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!