Burta de porc la cuptor

de marieta in Porc, 7 Dec 2010 | 8804 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.200gr de burta de porc
  • 1.500gr cartofi,
  • sare ,
  • piper,
  • putina boia ,
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burta de porc la cuptor:

burta se taie felii, cartofii se curata si se taie dupa preferinta. Intr-o tava ce merge la cuptor se aseaza cartofii stropiti cu ulei , sare, piper si boia. Se amesteca putin si deasupra se aseaza carnea se da si ea cu sare, piper si boia, apoi se da la cuptor pana cartofii sunt facuti sub carne, iar carnea este rumenita usor.


Se servesc cu o salata de sezon sau muraturi!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Burta de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

kamy 1

07.12.2010, 12:32

bun 5f si eu fac mult burta la gratar

giuliana 1

07.12.2010, 19:02

marieta 1

07.12.2010, 23:31

multumesc la toata lumea!!!!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Hutspot (tocanita olandeza) cu fasole alba si carne de porc