Buseuri cu crema de ciuperci

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2012 | 5847 vizualizari

 

O gustare delicioasa! Nu va suparati ca nu am fotografii pe etape,dar nu ma gandeam ca ies asa de bune si o sa le postez.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foitaj de post
  • 300 g, ciuperci
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de gris
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buseuri cu crema de ciuperci:

Spalam ciupercile si le punem pe un servetel absorbant le scurs.


Ceapa se curata,se spala si se marunteste in blender.


Intr-o tigaie punem uleiul si ceapa.


Ciupercile taiate in 4 se pun in blender si se maruntesc bine.


Cand ceapa este sticloasa ,adaugam ciupercile.


Dupa cateva minute(5-7)se adauga ciupercile si se calesc.


Se sareaza,pipereaza si se aduga grisul.


Crema este gata cand grisul a absorbit toata zeama lasata de ciuperci.


Totul devin ca o crema.


Luam tigaia de pe foc,si cand s-a racit se adauga mararul tocat marunt.


Aluatul decongelat se aseaza pe blatul de lucru si se mai intinde putin cu sucitorul.


Foitajul se taie in patrate .


Pe fiecare patrat se pune cate o lingurita de crema de ciuperci si se formeaza un dreptunghi.


Buseurile se pun in tava de copt tapetata cu hartie si se dau la cuptor care a fost incins in prealabil.


Sunt gata cand sunt frumos rumenite.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Buseuri cu crema de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Bunica 1

06.12.2012, 13:15

Rhapsody te astept cu drag!

BuniMaria 1

06.12.2012, 17:14

buna idee,bravo bunica !

Bunica 1

14.12.2012, 05:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Spirale cu ciuperci