Buzunare cu ciuperci la gratar

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2010 | 3491 vizualizari

 

Se fac rapid, usor si sunt deosebit de gustoase !
Poftiti, serviti si va convingeti !

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci
  • 1 ardei iute
  • 50g unt
  • Sos de soia
  • Folie de aluminiu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buzunare cu ciuperci la gratar:

Spalam si taiem in felii ciupercile si separat si ardeiul iute. Rupem cate o bucata de folie, cam de 1m, o impachetam in doua, asezam pe o jumatate o mana de ciuperci, le stropim cu sos de soia, punem cateva 2 bucatele de unt si o feliuta de ardei si cealalta jumatate o pliem peste. In chidem buzunarele pe laterale, rasucind folia de doua ori. Din aceasta cantitate optinem 4 buzunare.

Pregatim gratarul si cand este bine incins, punem buzunarele. Le lasam 10’ pe o parte, 10 pe alta. Ele se vor umfla ca niste permute, dar daca sunt bine inchise, tot sosul ramane in interior.

Cu grija, sa nu ne ardem, desfacem buzunarele si le golim intr-un bol. Vom avea ciuperci deliciose cu un gust  aparte, pe care le sevim alaturi de fripturi sau gratare.

Pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

Buzunare cu ciuperci  la gratar-0
Buzunare cu ciuperci  la gratar-1
Buzunare cu ciuperci  la gratar-2
Buzunare cu ciuperci  la gratar-3
Buzunare cu ciuperci  la gratar-4
Buzunare cu ciuperci  la gratar-5
Buzunare cu ciuperci  la gratar-6
Buzunare cu ciuperci  la gratar-7
Buzunare cu ciuperci  la gratar-8

COMENTARII (13)

rivka

rivka 1

03.09.2010, 20:54

si eu vreaaaaaaaaaaaaau

Corinuta

Corinuta 1

04.09.2010, 19:15

Julie

Julie 1

05.09.2010, 10:30

Ce idee buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!