Cake pops cu rom si ciocolata

de T I M E A in Dulciuri, 19 Oct 2013 | 6255 vizualizari

 

Cand am facut tortul sah am mentionat ca am taiat partea de sus la ambele blaturi si le-am pastrat intr-o punga. Si iata ce am facut din ele: bomboane din blat cu aroma de rom imbracate in ciocolata. Cred ca merg perfect mai ales la zile aniversare la copii, dar garantat ca si noua oamenilor astia mai mari, ne plac la fel de mult :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr blat (eu am avut amestecat simplu si cu cacao)
  • 80 ml lapte
  • 1 lingura miere de salcam
  • 1 lingura unt
  • 1/2 sticluta rom
  • Glazura:
  • 100 gr ciocolata fina
  • 1 lingura unt
  • Bete de frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cake pops cu rom si ciocolata:

Zdrobim blaturile cu mana intr-un bol.


Turnam peste blatul faramitat laptele usor incalzit amestecat cu mierea, amestecam si adaugan apoi untul si esenta de rom.


Omogenizam bine si cu o lingurita luam din cantitate si formam bilute cu mana pe care le asezam pe o farfurie.


Dam la frigider 1-2 ore.


Topim ciocolata maruntita impreuna cu untul, intr-un vas pe baie de aburi.


Scoatem bomboanele din frigider si intepam fiecare cu cate un bat de frigarui (unele bete le-am taiat in jumatate) si trecem apoi fiecare bucata prin ciocolata calda si le asezam pe hartie de copt.


Presaram pe ele bombonele colorate dupa ce s-a scurs un pic surplusul de ciocolata.


Le asezam apoi pe alta foaie de copt si dam la frigider minim 2 ore pana se intareste ciocolata.


 

TIPS-URI

1

Puteti adauga orice alte arome va plac

2

Daca nu aveti bete de frigarui puteti folosi si scobitori

Daca ti-a placut reteta noastra "Cake pops cu rom si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Adele 1

01.06.2014, 13:06

Super frumoase

ryta 1

01.06.2014, 19:15

monik80 1

20.03.2015, 19:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cake Pops cu biscuiti si ciocolata alba