Calamar umplut

de rena in Fructe de mare, 9 Dec 2013 | 5644 vizualizari

 

Calamar umplut cu gust si aroma de Grecia.

 

INGREDIENTE

  • 4 sepii mari
  • 2 foi de ceapa verde
  • o ceapa
  • marar
  • sos de rosii
  • un pahar de vin alb
  • sare,piper
  • ulei de masline
  • o cana de orez lipicios
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamar umplut:

Curatam bine sepiile interior si exterior si le punem la scurs intr-o strecuratoare.

Taiem marunt capul cu tentaculele si le punem cu ulei intr-o tigaie sa se caleasca putin ,taiem ceapa verde si o punem si pe ea,apoi punem mararul tocat,stingem cu vin.Punem orezul, sare si piper dupa gust.Lasam sa dea un clocot si lasam putin sa se raceasca.

Luam cite un calamar si cu ajutorul unei linguri il umplem unul cite unul si la gura il intepam cu o scobitoare sa nu se verse umplutura.

Intr-o oala, taiem ceapa rondele si o punem pe fundul oalei,punem sepia si apoi turnam sosul de rosii pe deasupra,sare ,piper dupa gust,ulei si 1-2 pahare de apa punem capacul si lasam sa fiarba pina se inmoaie sepia.

Spor si pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Calamar umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

10.12.2013, 01:19

mihaelar63 1

10.12.2013, 03:45

Ce buni !!!

Krystyan Trendy 1

10.12.2013, 09:13

interesanta reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Calamar umplut