Cannelloni alla napoletana

de angyb in Cannelloni, 10 Mai 2013 | 6307 vizualizari

 

sursa http://www.cookaround.com/cucina-regionale/campania/primi-piatti/cannelloni-alla-napoletana

 

INGREDIENTE

  • 250g foi pt.lasagne
  • 150g mozzarella
  • ulei de masline
  • Sos ragu:
  • 250 g carne macinata
  • 1 ceapa
  • morcov si telina tocate marunt
  • 1 pahar de vin
  • 1 pahar de pasta de rosii
  • busuioc
  • Pt.umplutura:
  • 700 g ricotta
  • 350 g prosciutto cotto macinat
  • 250g mozzarella taiata cubulete
  • 100g parmezan ras
  • 1 ou
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni alla napoletana:

Pentru inceput pregatim ragu. Taiem marunt ceapa si o calim intr-un pic de ulei de masline ,adaugam morcovul si telina si le lasam sa se caleasca. Adaugam carnea tocata si o lasam sa se caleasca pana cand isi schimba culoarea, turnam vinul alb si lasam sa fiarba pana cand acesta se evapora. Adaugam pasta de rosii, condimentam cu sare, piper si busuioc si lasam sosul sa fiarba aproximativ o ora.


Umplutura: amestecam bine toate ingredientele, condimentam cu sare si piper.


Taiem dreptunghiuri foile de lasagne si cu ajutorul unui posh punem in mijlocul foilor umplutura de ricotta si rulam.


Ungem o tava termorezistenta cu ulei de masline, adaugam cateva linguri de ragu, asezam cannelloni. Turnam deasupra restul de ragu si presaram deasupra mozzarella taiata cubulete.


Dam la cuptor aproximativ 45 de minute.


Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni alla napoletana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

angyb 1

10.05.2013, 19:50

Cris multumesc mult

angyb 1

10.05.2013, 19:51

Madi eu sunt inebunita dupa pastele la cuptor cum gasesc ceva nou cum le incerc si astea au fost tare bune merita incercate

diana_k 1

11.05.2013, 20:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Turta dulce
  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

  • 06

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni Bolognese