Cannelloni alla napoletana

de angyb in Cannelloni, 10 Mai 2013 | 7470 vizualizari

 

sursa http://www.cookaround.com/cucina-regionale/campania/primi-piatti/cannelloni-alla-napoletana

 

INGREDIENTE

  • 250g foi pt.lasagne
  • 150g mozzarella
  • ulei de masline
  • Sos ragu:
  • 250 g carne macinata
  • 1 ceapa
  • morcov si telina tocate marunt
  • 1 pahar de vin
  • 1 pahar de pasta de rosii
  • busuioc
  • Pt.umplutura:
  • 700 g ricotta
  • 350 g prosciutto cotto macinat
  • 250g mozzarella taiata cubulete
  • 100g parmezan ras
  • 1 ou
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni alla napoletana:

Pentru inceput pregatim ragu. Taiem marunt ceapa si o calim intr-un pic de ulei de masline ,adaugam morcovul si telina si le lasam sa se caleasca. Adaugam carnea tocata si o lasam sa se caleasca pana cand isi schimba culoarea, turnam vinul alb si lasam sa fiarba pana cand acesta se evapora. Adaugam pasta de rosii, condimentam cu sare, piper si busuioc si lasam sosul sa fiarba aproximativ o ora.

Umplutura: amestecam bine toate ingredientele, condimentam cu sare si piper.

Taiem dreptunghiuri foile de lasagne si cu ajutorul unui posh punem in mijlocul foilor umplutura de ricotta si rulam.

Ungem o tava termorezistenta cu ulei de masline, adaugam cateva linguri de ragu, asezam cannelloni. Turnam deasupra restul de ragu si presaram deasupra mozzarella taiata cubulete.

Dam la cuptor aproximativ 45 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni alla napoletana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

angyb 1

10.05.2013, 19:50

Cris multumesc mult

angyb 1

10.05.2013, 19:51

Madi eu sunt inebunita dupa pastele la cuptor cum gasesc ceva nou cum le incerc si astea au fost tare bune merita incercate

diana_k 1

11.05.2013, 20:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu piept de pui afumat și mix de brânzeturi