Cannelloni cu carne de vita si porc

de Panacris in Cannelloni, 11 Mar 2012 | 2465 vizualizari

 

Destul de migalos dar foarte apreciata. Un altfel de lasagana!!!.

 

INGREDIENTE

  • Cannelloni 200 gr.
  • carne tocata mixta porc si vita 500 g
  • ulei de masline 30 ml.
  • pasta de tomate 300 ml.
  • oregano
  • sos de rosii aromat gen Bolognesse
  • cascaval 50 g
  • unt 50 g.
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • sos bechamel 300 ml.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de vita si porc:

Carnea tocata se prajeste usor in vasul wok cu un strop de ulei de masline, se adauga pasta de tomate diluata cu putina apa, se asezoneaza de sare, piper si oregano si se lasa la fiert, acoperit la foc mic cca. 20 de minute. Intre timp se prepara sosul bechamel, din cca. 50 g unt, 2 linguri de faina si 300 ml lapte. Sosurile se lasa la racit. Pastele Cannelloni se umplu, nefierte, cu compozitia de carne, se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu putin unt si un strat de sos de rosii. La final se acopera cu sos de rosii aromat si sosul becahmel. Deasupra se pun cativa fulgi de unt si felii de cascaval, se acopera si sa da la cuptorul preincins, cca. 25 de minute la foc mediu.

 

TIPS-URI

1

pastele cannelloni sunt un fel de tuburi lungi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de vita si porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mena29 1

12.03.2012, 09:58

place!

mamaieelena 1

12.03.2012, 10:19

Panacris 1

12.03.2012, 19:42

Multumesc de aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9780 puncte

oanapl

8920 puncte

RODIMUR

8820 puncte

Rocsi

7100 puncte

Valclaudia

5880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu spanac si cascaval