Carnaciori de pui in aluat

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2014 | 24439 vizualizari

 

Cred ca am preparat acesti carnaciori in aluat mai bine de trei ani, insa abia acum am descoperit fotografiile intr-un hard mai vechi. Mi-a placut foarte mult crusta si chiar daca nu mai sunt adepta carnii, m-am decis sa-i postez, fiindca aluatul este extrem de moale si fraged. Daca ma gandesc mai bine, cu siguranta as gasi un inlocuitor vegetarian al carnaciorilor.
Sursa : bucatareselevesele.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 250 gr lapte
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ou
  • 20 gr drojdie
  • 50 ml ulei
  • 1 galbenus+2 linguri lapte pentru uns
  • mac
  • 500 gr carnaciori de pui
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori de pui in aluat:

1. Drojdia se amesteca cu zaharul pana se lichefiaza, se adauga putin lapte caldut si putina faina si lasam la crescut.


2. Adaugam oul batut, sarea si resul de faina, apoi treptat laptele caldut. Incepem sa framantam ajutandu-ne de ulei, pana ce aluatl incepe sa se desprinda de pe peretii vasului. Se lasa la crescut pana ce aluatul isi dubleaza volumul.


3. Se intinde o foaie subtire, cam 1/2 cm si se taie fasii late de 2 cm si lungi de 20 cm. Daca avem carnaciori mai lungi, atunci si lungimea fasiei va fi mai mare.


4. Se ruleaza aluatul pe carnacior, apoi se aseaza in tava tapetat cu hartie de copt, lasand spatiu intre ei. Ii ungem cu amestecul de uo si lapte si presaram deasupra mac. .( poza de la acest pas imi lipseste ) Lasam la crescut 10-15 minute dupa care ii coacem in cuptorul preincalzit pana ce sunt bine rumeniti.


5. Se servesc cu mustar, eventual cu ketchup.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori de pui in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

diaconta 1

03.08.2014, 15:53

ce pofticios arata

Ela68 1

04.08.2014, 10:24

Panacris 1

13.08.2014, 18:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4287 puncte

RODIMUR

3855 puncte

Rahela Velicu

3290 puncte

mirela0911

3167 puncte

 Adi

3093 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere

de Rocsi 9

la 18:20

Prajitura belea....de buna

ieri la 17:32

Ciuperci umplute cu bulgur

de Rocsi 9

pe 13.06 la 20:38

RETETA RECOMANDATA
Spirale in aluat de foietaj cu crenvursti si ketchup