Rulam fiecare carnacior in jurul unei rosii cherry si-l asezam pe un betisor pentru frigarui.
Tapetam o tava cu folie de aluminiu si asezam betele cu carnaciori in interior.
Intr-un bol amestecam 3-4 linguri ulei cu mierea, sarea si piperul.
Cu acest amestec ungem carnaciorii si ii bagam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc (eu i-am invartit o data).
I-am servit cu cartofi cu mustar, copti si sos alb cu usturoi
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro