Carnat umplut cu ciuperci si omleta

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2010 | 3464 vizualizari

 

dedicat Nadinei ca stiu ca-i plac ciupercile si umpluturile ca si mie, ideea mi-a venit de la cartofii ei umpluti cu ciuperci :)

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati
  • 3 ciuperci
  • 3 oua
  • 1 felie grosuta de branza grasa
  • marar verde
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 graunte usturoi
  • sare, piper negru

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnat umplut cu ciuperci si omleta:

Se taie carnatii pe mjloc dar fara a ajunge la capete sau la baza, doar crapam, apoi cu o lingurita de inox scoatem o parte din miez si apoi ii prajim in tigaie.Se vor desface ca niste barcute.

Se bat ouale spuma cu sare si piper si se coace o omleta pufoasa cu unt.

Se taie jumate din omleta si se presara pe ea branza grasa si putin marar verde.Se ruleaza si se leaga frumos cu o fundita verde din frunze de ceapa verde.

Se curata ciupercile si se toaca marunt.secalesc putin.

Se curata, se spala si se toaca marunt cepa verde si usturoiul.

Se amesteca miezul de carnat cu ceapa si usturoiul si se calesc putin.Se amesteca cu ciupercile si cu cubulete de omleta si se umplu barcutele din carnati.

Se servesc carnatii umpluti alaturi de ruloul de omleta legat cu ceapa verde si se presara putina tocatura de frunze de cepa verde deasupra.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnat umplut cu ciuperci si omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (55)

Ina 1

28.05.2010, 18:17

ia mai citeste odata ce-ai scris pe cine sa pozez?

epurasha2bb 1

28.05.2010, 18:45

Ina am lesinat de ras nu alta, ma doare burta! nu vazusem ce se intelege domnule de la cateva litere gresite, hai ca am corectat!

Ina 1

28.05.2010, 19:47

acum suntem chit eu cu continutul matului, tu cu carnatul....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci