Carnat umplut cu ciuperci si omleta

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2010 | 1358 vizualizari

 

dedicat Nadinei ca stiu ca-i plac ciupercile si umpluturile ca si mie, ideea mi-a venit de la cartofii ei umpluti cu ciuperci :)

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati
  • 3 ciuperci
  • 3 oua
  • 1 felie grosuta de branza grasa
  • marar verde
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 graunte usturoi
  • sare, piper negru

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnat umplut cu ciuperci si omleta:

Se taie carnatii pe mjloc dar fara a ajunge la capete sau la baza, doar crapam, apoi cu o lingurita de inox scoatem o parte din miez si apoi ii prajim in tigaie.Se vor desface ca niste barcute.


Se bat ouale spuma cu sare si piper si se coace o omleta pufoasa cu unt.


Se taie jumate din omleta si se presara pe ea branza grasa si putin marar verde.Se ruleaza si se leaga frumos cu o fundita verde din frunze de ceapa verde.


Se curata ciupercile si se toaca marunt.secalesc putin.


Se curata, se spala si se toaca marunt cepa verde si usturoiul.


Se amesteca miezul de carnat cu ceapa si usturoiul si se calesc putin.Se amesteca cu ciupercile si cu cubulete de omleta si se umplu barcutele din carnati.


Se servesc carnatii umpluti alaturi de ruloul de omleta legat cu ceapa verde si se presara putina tocatura de frunze de cepa verde deasupra.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnat umplut cu ciuperci si omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

Ina 1

28.05.2010, 18:17

ia mai citeste odata ce-ai scris pe cine sa pozez?

epurasha2bb 1

28.05.2010, 18:45

Ina am lesinat de ras nu alta, ma doare burta! nu vazusem ce se intelege domnule de la cateva litere gresite, hai ca am corectat!

Ina 1

28.05.2010, 19:47

acum suntem chit eu cu continutul matului, tu cu carnatul....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Ardei capia cu branza si verdeata