Carnati proaspeti cu cartofi si ciuperci la cuptor

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 9 Mar 2013 | 4429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carnati proaspeti
  • 1 kg rosii
  • 1 kg cartofi
  • 1 kg ciuperci champignons
  • 3 catei de usturoi
  • o crenguta de rozmarin
  • sare,piper
  • o lingurita busuioc uscat
  • o lingurita origano uscat
  • ulei de masline
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 pahar de apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati proaspeti cu cartofi si ciuperci la cuptor:

Curatam cartofii si ii taiem in patru, curatam rosiile de coaja si le taiem cubulete, ciupercile le curatam, le spalam si le taiem in doua sau daca sunt mai mici le putem lasa si intregi.


Intr-o tava punem putin ulei de masline, asezam carnati si intre ei usturoiul intreg si cartofi. Punem si ciupercile si rosiile deasupra. Saram, piperam, punem si origano si busuioc. Mai punem pe deasupra putin ulei de masline, adaugam si vinul impreuna cu apa.


Dam la cuptor la 180° incalzit inainte, acoperit cu aluminiu. Cand s-au facut cartofii si carnatii dam la o parte folia si mai lasam 10 minute sa se rumeneasca la o temperatura mai mare.


Pofta buna!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati proaspeti cu cartofi si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Lau 1

09.03.2013, 20:14

diaconta 1

09.03.2013, 23:21

imi plac

MotanLaOale 1

10.03.2013, 01:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti