Carnati traditionali

de adriana_bobu in Mezel de casa, 25 Dec 2010 | 21261 vizualizari

 

Nu cred ca am intampinat vreun Craciun fara traditionalii carnati de casa.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg carne porc
  • 2 kg carne vita
  • 1 bucatica slaninuta de porc (1/2 Kg)
  • condimente pentru carnati de la fucs
  • sare,piper, boia, oregano
  • 4-5 caciulii usturoi
  • 10 m mate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati traditionali:

Se toaca carnea iar slanina se taie cubulete mici. Se adauga condimentele, usturoiul facut mujdei si putina apa (100 ml) ori zeama de la fiertura de oase/ Se monteaza dispozitivul de facut carnati la masina de tocat si se umplu carnatii. Se lasa la scurs de seara pana dimineata si apoi se pot (optional)afuma . Apoi se pot praji in ulei in care punem si putina apa pentru a-i fierbe mai intai inabusit.  Sunt exceptionali!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati traditionali" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Ligia Bxl 1

26.12.2010, 00:54

ohhh Doamne ce bunatate

adriana_bobu 1

26.12.2010, 21:13

nadina, ligia

adry88 1

04.06.2011, 10:13

o bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Carnati de Bucuresti