Cartofi condimentati la cuptor

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2011 | 2336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 5 catei de usturoi necuratati
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • patrunjel,
  • cimbru
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi condimentati la cuptor:

Curatam cartofii apoi ii taiem felii mai groase. Condimentam apoi catofii cu sare si piper si ii asezam in tava alaturi de cateii de usturoi necuratati. Stropim cu putin ulei de masline si dam la cuptor timp de 20 de minute la 200 de grade.


Scoatem apoi tava din cuptor si curatam usturoiul. Amestecam usturoiul copt cu cimbru, patrunjel, mustar si otet si le mixam in blender. Punem pasta rezultata peste cartofi si mai dam la cuptor pana se rumenesc.


Se servesc calzi. Noi i-am servit langa file de cod cu sos de patrunjel.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi condimentati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

La Ancuta 1

01.05.2011, 18:39

Kamy

Bucataras Medi 1

02.05.2011, 07:00

buuuuuuuuuuuuuuni................

adry88 1

06.05.2011, 10:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv placinta cu branza de vaci
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
salata de cartofi cu sunca si castraveti murati