Cartofi copti aromati

de scortisoara in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2012 | 3186 vizualizari

 

Astazi, alaturi de ficateii la cuptor am servit acesti cartofi minunati care deoarece nu erau chiar "noi" s-au copt vreo 2 ore:)) si am stat si salivat in fata cuptorului din cauza mirosului...

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi (de preferat noi)
  • 3 catei de usturoi
  • ulei
  • sare, piper, boia dulce, rozmarin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti aromati:

Taiem cartofii pe verticala ca si cum am taia felii groase, insa lasam o margine jos de vreun cm. Intre felii introducem feliute de usturoi (1 catel de usturoi per cartof).


Intr-o tigaie unsa punem cartofii si ii ungem cu ulei (scuzati repetitia:))), ii presaram cu sare si celelalte condimente si ii dam la cuptorul preincalzit pana se fac moi moi moi . Normal ar fi o ora, insa la ce cartofoi am avut eu au fost musai 2 .:))


Cand i-am servit i-am presarat cu cas framantat si au fost numa' buni!


Sa aveti pofta!


(in a 3-a poza sunt cartofii inainte sa-i pun la cuptor)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti aromati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Sim0na 1

06.09.2012, 14:02

Zamfira 1

08.09.2012, 18:50

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti cu ciuperci