Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Astazi, alaturi de ficateii la cuptor am servit acesti cartofi minunati care deoarece nu erau chiar "noi" s-au copt vreo 2 ore:)) si am stat si salivat in fata cuptorului din cauza mirosului...
Taiem cartofii pe verticala ca si cum am taia felii groase, insa lasam o margine jos de vreun cm. Intre felii introducem feliute de usturoi (1 catel de usturoi per cartof).
Intr-o tigaie unsa punem cartofii si ii ungem cu ulei (scuzati repetitia:))), ii presaram cu sare si celelalte condimente si ii dam la cuptorul preincalzit pana se fac moi moi moi . Normal ar fi o ora, insa la ce cartofoi am avut eu au fost musai 2 .:))
Cand i-am servit i-am presarat cu cas framantat si au fost numa' buni!
Sa aveti pofta!
(in a 3-a poza sunt cartofii inainte sa-i pun la cuptor)
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult