Cartofi copţi umpluţi

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2011 | 5565 vizualizari

 

Cartofi copţi umpluţi sau cel mai delicios aperitiv pe care l-am testat!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari (400 gr bucata),
  • 200 gr salam uscat semiafumat,
  • ciuperci (cam 5-6),
  • branza de vaci,
  • 4 oua,
  • sare,
  • piper alb,
  • patrunjel.

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copţi umpluţi:

Am spalat bine cartofii si i-am copt.



I-am scos din cuptor, am taiat un mic capac si i-am scobit cu o lingura. Folositi prosoape sau manusi daca nu aveti rabdare sa se raceasca complet caci eu mi-am fript degetele:)



I-am umplut cu salam taiat marunt, ciuperci coapte taiate marunt, sare, piper, pe unii si cu putina branza si deasupra am pus un ou.



I-am pus din nou in cuptor pana cand oul s-a copt. Am decorat cu patrunjel.



V-am pus si o sectiune sa vedeti cam cum arata oul copt. Daca va place mai moale il lasati mai putin la cuptor.



Sunt absolut deliciosi, noi i-am servit cu salata de varza. Eu mi-am pus si putin ketchup:)



Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Folositi prosoape sau manusi daca nu aveti rabdare sa se raceasca complet caci eu mi-am fript degetele:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copţi umpluţi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Dana_Retetegg 1

08.05.2011, 10:45

Reteta mi-a fost inspirata de Maya (http://mayas-esprit.blogspot.com/) ... dar eu nu am pastrat din topping decat ideea cu oul

kamy 1

08.05.2011, 19:26

ce-mi plac

MotanLaOale 1

09.05.2011, 13:33

buni buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Aperitive crochete din cartofi şi branza telemea