Cartofi cu carnati la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 20 Iun 2015 | 8376 vizualizari

 

Introducerea e la cuptor....adica a fost.....

 

INGREDIENTE

  • cca 900 g cartofi
  • 4 oua
  • 270 g carnati picanti Poiana Marului
  • 150 g carnati Ignis-populari
  • 170 g cascaval
  • 4 fire ceapa verde,partea de frunze
  • 1 cana cu lapte
  • 20 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • parmezan ras
Portii: 9
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu carnati la cuptor:

Curatam cartofii si ii taiem rondele nu foarte groase,le dam sare.Taiem marunt frunzele de ceapa.Carnatii ii taiem rondele.Radem cascavalul.Intr-un bol punem ouale,adaugam sare si piper,le amestecam bine,adaugam ceapa taiata si cascavalul ras,omogenizam amestecul.Luam o tava de ceramica,o ungem cu ulei de masline si incepem sa punem un rand de cartofi apoi unul de carnati pana umplem tava.Deasupra punem amestecul de oua,cascaval si ceapa,apoi turnam cana de lapte si bagam tava la cuptor. In tava de la cuptor in care  punem tava de ceramica am pus apa.Lasam la cuptor cca 2 si 1/2 ore. Cand e gata rumenita,scoatem tava din cuptor si presaram parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pranzul in vas roman