Cartofi cu carne tocata la cuptor

de ela in Mancaruri cu carne, 4 Mai 2010 | 27181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 500gr carne tocata amestec
  • 500ml lapte
  • 100gr cascaval
  • 1ceapa
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 100gr smantana
  • 1ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu carne tocata la cuptor:

Din lapte,sare,vegeta,piper,smantana se face un sos dupa gust,care se lasa sa stea putin.Intre timp,curatam ceapa,o taiem marunt si o punem la distuit cu carnea tocata,cateva minute.Cartofii se curata si se taie felii.Ungem un vas termorezistent cu unt si tapetam cu pesmet si punem un strat de cartofi rondele,apoi unul de carne tocata,inca unul de carne si in final un strat de cartofi peste care presaram cascavalul ras si punem oul batut in prealabil.In final,turnam sosul pregatit inainte si dam la cuptor o ora,pana ce compozitia capata o culoare aurie.Se serveste cald cu salata sau muraturi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carne tocata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (114)

ela 1

15.05.2010, 23:47

hai ca vadau imediat ceva

Dana Cristea - pusikmea 1

15.05.2010, 23:56

da ela, am scris si nu se vede nimic, imi apare doar numele

Ramonaky 1

31.05.2010, 17:52

cat de bine arata 5 furci mari si rezervare pt o portioara la tura viitoare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu cartofi si carne