Cartofi cu ierburi aromate , la cuptorul cu halogen

de Ina in Mancaruri de post, 22 Mai 2011 | 3231 vizualizari

 

Intr-o seara m-a intrebat Costel de ce nu gatesc nimic la cuptorul cu halogen :D Cum nu stiam ce sa fac si aveam deja o fripturica , am decis sa-i fac inaugurarea cu niste cartofi cu ierburi aromate.

 

INGREDIENTE

  • Cartofi 
  • Sare
  • Ierburi aromate ( verdeturi  italiene Kotanyi ) 
  • Ulei de masline ( o lingura )
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu ierburi aromate , la cuptorul cu halogen:

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie in bucati groase. Se fierb pe jumatate in apa cu sare , apoi se scurg si se aseaza intr-o tava care sa incapa in cuptorul cu halogen . Se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza dupa preferinte. Eu am folosit verdeturi italiene de la Kotanyi.


Se coc la cuptorul cu halogen timp de 25 minute, la 180 grade.


Sunt deliciosi! Ceva … intre cartofi copti si cartofi prajiti ;)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ierburi aromate , la cuptorul cu halogen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

kiki 1

24.05.2011, 12:06

deliciciosi

deyutzky 1

29.05.2011, 12:24

aromati

mamaieelena 1

03.06.2011, 15:19

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Taitei cu varza acra si cartofi