Cartofi cu sos

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2010 | 3959 vizualizari

 

sant fantastici de buni ,te lingi pe degete

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • sare
  • 1 lingura amidon
  • 1oo ml smantana
  • 1 cana de lapte
  • sos de carne(sosul ce ramane de la friptura,in cazul meu de la pulpe)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sos:

Se curata cartofi si se fierb taiati cubulete


sosul de carne se pune intr-o craticioara .


Amidonul se amesteca cu smantana sa nu se faca cocoloase apoi se pune peste sosul de carne si se ameteca bine pana se ingroasa putin dupa care se pune cate putin din lapte .


Sosul obtinut se toarna peste cartofi fierti si se orneaza cu patrunjel verde

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

nadina73 1

01.05.2010, 18:02

multumesc gaby trebuie sa incerc ,am gasit sosul acesta si am zic hai sa-l incers si sincer e bun ,o sa fac si cum ai zic tu ,buna ideie

marcela1979 1

05.05.2010, 20:08

nadina73 1

05.05.2010, 23:24

cam tarziu ai ajuns carla dar nici o prolblem aca facem alti

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta de cartofi