Cartofi Hasselback

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2011 | 18356 vizualizari

 

Este prima data cand fac acesti cartofi. I-am vazut la Miha si mi-au placut tare mult. Multumesc mult draga mea.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • ~ 100 g unt aromat
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Hasselback:

Ar fi de preferat ca acesti cartofi sa fie gatiti cu coaja. Eu i-am curatat si au fost foarte buni si asa :). Se taie cartofii felii subtiri, dar fara a taia pana jos. Si o idee buna de la Miha: punem cartoful intr-o lingura iar marginile lingurii vor opri cutitul sa taie pana jos.


Umplem fiecare crestatura cu unt aromat si condimentam cu sare si piper dupa gust. Asezam cartofii intr-o tava termorezistenta si dam la cuptor, la foc potrivit, timp de 1 ora. Incercam cartofii cu furculita. Se servesc calzi. Sunt foarte buni, asemanatori cu cartofii copti.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Hasselback" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

La Ancuta 1

25.01.2013, 10:11

Bya

T I M E A 1

25.01.2013, 10:32

ce fain arata

Panacris 1

22.09.2014, 15:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pernute picante de cartofi