Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este prima data cand fac acesti cartofi. I-am vazut la Miha si mi-au placut tare mult. Multumesc mult draga mea.
Ar fi de preferat ca acesti cartofi sa fie gatiti cu coaja. Eu i-am curatat si au fost foarte buni si asa :). Se taie cartofii felii subtiri, dar fara a taia pana jos. Si o idee buna de la Miha: punem cartoful intr-o lingura iar marginile lingurii vor opri cutitul sa taie pana jos.
Umplem fiecare crestatura cu unt aromat si condimentam cu sare si piper dupa gust. Asezam cartofii intr-o tava termorezistenta si dam la cuptor, la foc potrivit, timp de 1 ora. Incercam cartofii cu furculita. Se servesc calzi. Sunt foarte buni, asemanatori cu cartofii copti.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult