Tarta sarata cu prosciutto, ricotta si ardei

de geoline in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2015 | 1202 vizualizari

 

Imi plac tartele sarate si incerc tot felul de combinatii...asa ca mi am adus aminte de aceasta tarta gustoasa. Am servit o la cina, iar langa un pahar de vin alb merge de minune!

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • 300 g ricotta
  • 1 ou
  • 2 ardei grasi
  • 4/5 felii de prosciutto
  • 2 linguri de parmezan razuit
  • 80 g cascaval
  • sare
  • piper
  • un catel de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta sarata cu prosciutto, ricotta si ardei:

Ardeii se taie in bucati nu foarte mici si se calesc 15 minute impreuna cu catelul de usturoi. Intr un bol se pune ricotta,oul, parmezanul, sarea, piperul, prosciutto si cascavalul taiate cubulete si se amesteca toate. Se tapeteaza o tava rotunda cu hartie de copt se aseaza foietajul, se inteapa din loc in loc , apoi rasturnam compozitia, o nivelam si asezam ardeii caliti. Se coace 20 min in cuptorul preincalzit.

 

TIPS-URI

1

in loc de prosciutto se poate folosi si salam taiat cubulete

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu prosciutto, ricotta si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

geoline 1

19.02.2015, 19:26

Rocsi 1

19.02.2015, 21:43

geoline 1

19.02.2015, 22:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu ciocolata si capsune

de Lau 9

ieri la 14:44

Papanasi din iaurt in crusta de piscoturi

de Lau 9

ieri la 13:55

Prajitura cu piersici si migdale trase in ciocolata

de abetina 2

ieri la 12:04

Saratele cu branza mixta

de Lau 9

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ardei, spanac si dovlecel