Cartofi la cuptor cu cârnați

de elucubratiiculinare in Porc, 8 Feb 2016 | 1043 vizualizari

 

Cei mai aromați cartofi mâncați vreodată! 

 

INGREDIENTE

1 kg cartofi

1 kg cârnați proaspeți (de preferat făcuți în casă)

sare

piper

ulei

Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu cârnați:

Se curăță cartofii de coajă, se spală și se taie în 4 sau 6 în funcție de mărimea lor.


Se așează într-o tavă de yena unsă din belșug cu ulei.


Se presară sare și piper după gust. Se stropesc cu ulei.


Deasupra se așază cârnații tăiați în bucăți potrivite.


Se acoperă cu capac sau folie de aluminiu.


Se dă tava la cuptor pentru 1 oră.


Se îndepărtează capacul și se mai lasă aprox. 30 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu cârnați" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Gherca Daniela 1

08.02.2016, 23:18

mihaelar63 1

16.02.2016, 14:52

Sunt foarte buni carnatii de casa !!!!

vasy16 1

28.02.2016, 22:04

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de bere neagra