Chifteluţe cu susan

de Dya Daniela Andrei in Porc, 7 Ian 2016 | 4097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  Ne sunt necesare:  

  • 2 ouă mari
  • 200 g susan
  • 1 kg carne tocată de porc
  • 1 legatură de mărar
  • 1 legatură de  pătrunjel
  • usturoi, sare şi piper după gust
  • făină albă de grâu
  • ulei pentru prăjit

   

Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe cu susan:

Intr-un bol mai mărişor adăugăm, rand pe rand, carnea şi ouăle, verdeţurile tocate mărunt, usturoiul pisat şi susanul. Presărăm sarea şi piperul după gust şi amestecăm compoziţia până se omogenizează complet. 

Formăm apoi chifteluţele cu ajutorul unei linguriţe, le tăvălim prin făină şi le prăjim uniform.

Le scoatem pe un şervet de hârtie pentru a se absorbi uleiul în exces. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

  • Se pot servi cu o garnitură de cartofi piure.

2

Se poate adăuga o lingură cu făină în compoziţia de chifteluţe (fără a mai fi necesară trcerea lor prin făină înainte de prăjire).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Parjoale - reteta inspirata de la nemuritorul Radu Anton Roman