Costite de porc glazurate cu cartofi batuti

de Sidy in Porc, 26 Ian 2012 | 3231 vizualizari

 

O reteta delicioasa de coaste de porc glazurate simpla si usor de facut...
Cum afara s-a racit tare , aveam nevoie de o mancare mai consistenta, asa ca m-am apucat de lucru ca de mult aveam eu ideea asta de a face aceste costite...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg coaste de porc
  • 2-3 linguri untura
  • sare
  • piper
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri sos de soia
  • putina crema Gulas iute
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc glazurate cu cartofi batuti:

Portionam coastele si le taiem in felii dupa osul lor.


1-2 linguri untura le punem la topit intr-o cratita.


Coastele taiate le asezonam pe ambele parti si apoi le punem in untura incinsa si le calim bine pe toate partile.


Cand au prins o crusta deasupra adaugam doua cani cu apa sa acopere costitele, le punem pe foc mediu, acoperite si le lasam sa se patrunda bine.


Cand apa a scazut de tot si carnea de pe coaste este moale, mai adaugam o lingura cu untura. Dupa ce s-a topit punem mierea, sosul de soia si pasta Gulas , lasand coastele sa se prajeasca cu crusta aramie deasupra.


Cartofilor facuti piure le mai adaugam putin lapte cald si ii batem bine cu mixerul pina se fac ca si o crema spumoasa.


Servin costitele cu piureul batut si cu muraturi.


Pofta mare !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc glazurate cu cartofi batuti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

26.01.2012, 20:29

elena1988 1

27.01.2012, 09:42

vreau si euuuuuuuuuu

jolygina 1

29.01.2012, 12:16

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Costite cu hasme si cartofi (la cuptor)