Cartofi la tigaie si ardei murați, umpluti cu varza

de vasimur in Mancaruri de post, 7 Mar 2018 | 3245 vizualizari

 

Este o mâncare de post, foarte gustoasă, rapid și ușor de făcut.
Din ingredientele de mai jos au rezultat 2 porții.
 

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • ulei pentru prăjit cartofii
  • sare
  • pătrunjel verde
  • 2 ardei murați, umpluți cu varză
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie si ardei murați, umpluti cu varza:

Se curăță și se spală bine cartofii, se taie bucăți nu prea mari și se pun la fiert, în apa fierbinte, în care am pus și puțină sare. Cartofii se lasă la fiert până ce putem să-i străpungem ușor cu furculița, cca 15-20 minute, dar să nu fiarbă de tot.

Se toarnă ulei într-o tigaie și se încinge. Se scurg cartofii de apă și se pun la prăjit până ce se rumenesc bine, pe toate fețele. Pregătiți în felul acesta, cartofii vor fi moi pe dinăuntru și crocanți la suprafață.

Când sunt gata, se scot într-un vas și se ornează cu verdeață, pătrunjel sau mărar, după preferință.

Puteți servi cartofii cu orice fel de murături. Eu am preferat ardeii murați umpluți cu varză, pe care i-am pus la conservat în toamnă. („Ardei umpluți cu varză, în saramură”)Vezi rețeta aici:

https://www.bucataras.ro/retete/ardei-umpluti-cu-varza-in-saramura-84454.html

Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Cartofii vor fi moi pe dinăuntru și crocanți la suprafață, dacă vor fi fierți puțin, în prealabil.

2

Nu puneți cartofii la prăjit, înainte ca uleiul să fie încins în tigaie.

3

Puteți servi cartofii cu orice fel de murături.

4

Cine vrea, poate folosi mărar verde în loc de pătrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie si ardei murați, umpluti cu varza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu conopida-post