Cartofi natur cu pulpe de pui la cuptor

de Aletta in Mancaruri cu carne, 6 Sep 2015 | 3337 vizualizari

 

Deşi dragostea trece prin stomac, iubirea de foame nu ţine. :))))

 

INGREDIENTE

Pentru pulpele de pui la cuptor:

  • 8 pulpe de pui sau ciocanele
  • 100 ml ulei de floarea-soarelui
  • un praf de boia dulce
  • condimente pentru carne de pui
  • 300 ml apa

Pentru cartofii natur:

  • 500 g cartofi
  • ulei de masline 10-20 ml
  • cateva fire de patrunjel proaspat tocat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi natur cu pulpe de pui la cuptor:

Pulpele de pui se pregatesc astfel: Se condimenteaza cu boia dulce, condimentul de pui, se amesteca bine si se adauga uleiul si apa.


Se lasa la marinat ,2 ore de preferabil,dar eu am lasat doar 1 ora.


Se pun in tava si se baga la cuptor 60 de minute.


Intre timp pregatim cartofii natur: Se curata si se taie in patru sau pe lung, se spala si se pun la fiert cam 15 minute astfel incat sa nu se sparga cand se amesteca cu condimentele.


Se scurg de apa si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga uleiul de masline si patrunjelul verde tocat care ii da o aroma speciala.


Se servesc calzi impreuna cu pulpele de pui.


Optional pe farfurie se pot adauga legume.

 

TIPS-URI

1

Pulpele se pot lasa mai mult timp la cuptor pentru a prinde crusta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi natur cu pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Andreea Caroline 1

06.09.2015, 22:49

-Licurici- 1

07.09.2015, 09:10

Bun

Aletta 1

07.09.2015, 17:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Pui intreg la cuptor cu cartofi noi