Stiu ca suna banal, insa sunt absolut deliciosi!
Daca v-ati saturat de clasicii cartofi prajiti va recomand si aceasta varianta. Se pregatesc usor si rapid!
Cartofii ii taiem cuburi si ii punem la prajit, intr-o tigaie cu capac, in uleiul incins. Ii lasam 5 minute pentru a se patrunde, iar apoi adaugam condimentele si sarea dupa gust. Ii acoperim si ii lasam la foc potrivit pana se rumenesc frumos.
Nu recomand sa ii intoarceti deoarece se sfarama.
Sunt gustosi ( nu am dat niciodata gres cu ei :D fiind foarte apreciati), usor crocanti la exterior si moi in interior.
Pofta buna!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro