Cartofi prajiti

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de post, 4 Mar 2012 | 2519 vizualizari

 

Stiu ca suna banal, insa sunt absolut deliciosi!
Daca v-ati saturat de clasicii cartofi prajiti va recomand si aceasta varianta. Se pregatesc usor si rapid!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi de marime potrivita
  • sare dupa gust
  • ulei pentru prajit
  • u praf de chili
  • condimente: tarhon, busuioc, oregano si un pic de rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti:

Cartofii ii taiem cuburi si ii punem la prajit, intr-o tigaie cu capac, in uleiul incins. Ii lasam 5 minute pentru a se patrunde, iar apoi adaugam condimentele si sarea dupa gust. Ii acoperim si ii lasam la foc potrivit pana se rumenesc frumos.


Nu recomand sa ii intoarceti deoarece se sfarama.


Sunt gustosi ( nu am dat niciodata gres cu ei :D fiind foarte apreciati), usor crocanti la exterior si moi in interior.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Dya Daniela Andrei 1

05.03.2012, 16:37

multumesc! va pup cu drag!

RuxyRux 1

09.03.2012, 20:20

O primavara splendida Dya!!!

Dya Daniela Andrei 1

09.03.2012, 21:59

Pup cu drag scumpo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de cartofi de post