Cascaval pane

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2015 | 1492 vizualizari

 

Fetitei mele ii place foarte mult cascavalul pane.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cascavalul se taie fasii mai groase sau de grosimea unui deget.Ouale se bat impreuna cu putina sare si piper.Fiecare felie de cascaval se trece prin faina,oul batut,pesmet ,dinou prin oul batut si pesmet.

Se prajeste fiecare felie de cascaval pe ambele parti,aproximativ 2-3 minute in ulei incins.Dupa prajire se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de ulei.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

putem servi cascavalul langa o garnitura de cartofi sau salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cascaval pane-0
Cascaval pane-1
Cascaval pane-2
Cascaval pane-3
Cascaval pane-4
Cascaval pane-5
Cascaval pane-6
Cascaval pane-7

COMENTARII (24)

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

27.03.2015, 08:55

mihaelar63

mihaelar63 1

27.03.2015, 12:22

Buna idee

Carmen_g

Carmen_g 1

01.04.2015, 15:38

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!