Castane coapte si dovleac copt la cuptor

de MIUTA in Dulciuri, 28 Oct 2011 | 5170 vizualizari

 

Aici nu este vorba de o reteta speciala.E ceva simplu ce ne aminteste de copilarie si ne parfumeaza bucataria cu amintiri dulci si colorate de toamna.
Va invit cu drag la o portie de castane si dovleac si la o poveste cu amintiri dragi din copilarie.

 

INGREDIENTE

  • castane
  • dovleac
  • sare
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castane coapte si dovleac copt la cuptor:

Castanele se cresteaza pe o parte cu cutitul.Se tin o ora in apa cu putina sare.


Dovleacul se taie felioare mai subtiri(nu foarte subtiri) si se presara cu zahar.


Am pus intr-o tava hartie de copt si am asezat intr-o parte castanele si in cealalta parte dovleacul.


Am pus tava la cuptor si am lasat-o 30 minute la foc potrivit spre mare.


Dupa 30 minute am scos castanele din tava si am lasat dovleacul inca 30 minute la cuptor.


Castanele le-am acoperit cu un prosop ud si le-am lasat pana am scos dovleacul din cuptor.


Castanele le-am decojit foarte usor si le-am servit cu placere alaturi de dovleac copt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castane coapte si dovleac copt la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

madi_marin 1

29.10.2011, 20:18

dovleac copt am mancat si imi place foarte mult, dar castane coapte niciodata..... cred ca sunt bune.....

jolygina 1

30.10.2011, 09:50

kamy 1

02.11.2011, 19:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de castane