Castane coapte si dovleac copt la cuptor

de MIUTA in Dulciuri, 28 Oct 2011 | 4999 vizualizari

 

Aici nu este vorba de o reteta speciala.E ceva simplu ce ne aminteste de copilarie si ne parfumeaza bucataria cu amintiri dulci si colorate de toamna.
Va invit cu drag la o portie de castane si dovleac si la o poveste cu amintiri dragi din copilarie.

 

INGREDIENTE

  • castane
  • dovleac
  • sare
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castane coapte si dovleac copt la cuptor:

Castanele se cresteaza pe o parte cu cutitul.Se tin o ora in apa cu putina sare.


Dovleacul se taie felioare mai subtiri(nu foarte subtiri) si se presara cu zahar.


Am pus intr-o tava hartie de copt si am asezat intr-o parte castanele si in cealalta parte dovleacul.


Am pus tava la cuptor si am lasat-o 30 minute la foc potrivit spre mare.


Dupa 30 minute am scos castanele din tava si am lasat dovleacul inca 30 minute la cuptor.


Castanele le-am acoperit cu un prosop ud si le-am lasat pana am scos dovleacul din cuptor.


Castanele le-am decojit foarte usor si le-am servit cu placere alaturi de dovleac copt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Castane coapte si dovleac copt la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

madi_marin 1

29.10.2011, 20:18

dovleac copt am mancat si imi place foarte mult, dar castane coapte niciodata..... cred ca sunt bune.....

jolygina 1

30.10.2011, 09:50

kamy 1

02.11.2011, 19:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08