Ceafa de porc cu piure tricolor si reductie de acetto balsamico

de nico15 in Porc, 15 Iul 2012 | 2888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g ceafa de porc
  • 200 g morcovi
  • 100 g telina
  • 100 g de spanac
  • ulei
  • unt
  • nucsoara
  • curry
  • 15-20 g zahar
  • otet balsamic
  • busuioc
  • 1 catel de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu piure tricolor si reductie de acetto balsamico:

Carnea de porc se curata de grasime, se va trage la tigaie in putin unt si ulei pana prinde fata pe ambele parti dupa care se va face un pat de morcovi(morcovul este crud si se va taia in felii longitudinale) se va aseza carnea de porc peste, se sareaza, pipereaza, adaugam un cub de unt deasupra, cimbru si oregano si se va da la cuptor aproximativ 25 de minute la 180°C.


Legumele se spala, se curata si se taie in cubulete mai mici. Punem la fiert in apa cu sare in trei craticioare diferite legumele: telina, morcov, spanac si lasam sa fiarba.


Dupa ce s-au fiert de scurg de zeama rezultata, legumele se vor blenda fiecare separate dupa care vom pregati piureurile dupa cum urmeaza: intr-o tigaie vom pune zahar care se va topi, adaugam unt si punem morcovii, adaugam si putin praf de curry. Dupa ce am blendat telina, punem intr-o tigaie telina blendata, adaugam un cub de unt, sare si radem nucsoara si lasam sa soteze.


Spanacul si el se scurge de apa, se va toca si se va blenda, dupa care se va trage la tigaie in unt tot acolo pentru savoare vom adauga si catelul de usturoi tocat foarte fin.


Platingul: Se va lua din piureurile rezultate cate o lingura si se va aranja ca in imaginile alaturate, aranjam si carnea langa si facem un décor din acetto balsamico, decoram cu o frunzulita de busuioc.


Pofta Buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu piure tricolor si reductie de acetto balsamico" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 10:11

foarte gustos

Sim0na 1

16.07.2012, 12:05

Foarte bun!

BuniMaria 1

25.08.2012, 19:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor