Ceafa de porc impanata coapta-n oala de lut

de Constelatialeu in Porc, 6 Noi 2015 | 1443 vizualizari

 

Delicioasa, se topeste-n gura, nu stiu ce le face oala asta la mancaruri, dar ies bestiale....iar era sa uit....reteta pentru ''Saptamana barbatilor care gatesc''...

 

INGREDIENTE

  • 1,200 kg ceafa porc
  • 130 g carnati stik
  • 400 g cartofi
  • 200 g morcov
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc impanata coapta-n oala de lut:

Pregatim ceafa pentru impanat. Am folosit un fel de sula, nu din aia de cismarie si nu zambiti pe la colturi, ca asa-i zice, sula, o chestie lunga si dreapta, cu care strapungi diverse......sa trecem la treaba...cu ajutorul sulei facem niste canale in ceafa de porc, canale in care introducem carnatii stik.


Din loc in loc crestam ceafa si introducem catei de usturoi. Intr-un castron punem putin ulei, sare, piper si cimbru, amestecam si apoi tavalim ceafa impanata, o lasam la odihnit 20 minute, timp in care oala de lut o umplem cu apa rece.


Dupa 20 min varsam apa din oala de lut, asezam ceafa in oala, rasturnam zeama lasata in castron, adaugam 1 pahar cu apa, acoperim cu capac oala si o bagam in cuptor, aprindem focul si-l lasam la mic. Lasam 2 ore, din cand in cand mai intoarcem ceafa de pe o parte pe alta. Curatam cartofii si morcovii, ii taiem in bucati mai mici, ii amestecam cu sare, scoatem oala din cuptor si ii punem in oala, mai lasam 1 ora la foc mic......O bunatate de te lingi pe degete.....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc impanata coapta-n oala de lut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mirela0911 1

07.11.2015, 09:20

Ce bun mananca Leone!

Gherca Daniela 1

07.11.2015, 10:39

Rocsi 1

07.11.2015, 22:02

Cat de frageda este, se vede dupa cum se rupe

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu carne de porc si orez la cuptor