Ceafa de porc in sos de smantana

de Sim0na in Porc, 12 Mar 2012 | 2668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati ceafa
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia iute
  • 100 ml smantana
  • ulei ptr prajit
  • marar
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos de smantana:

Bucatile de ceafa le-am sarat si piperat si le-am dat la frigider ptr o ora


Cand carnea s-a odihnit suficient, am pus-o la prajit in putin ulei, lasand-o sa se caleasca pe ambele parti. Am scos carnea, iar in uleiul incins am incorporat o lingurita de boia iute. Am adaugat din nou carnea, si am pus si o cescuta de apa. Am lasat sa fiarba cca 15 minute. Smantana am amesteca-o cu zeama de la carne, crescandu-i temperatura. Am incorporat smantana si am mai lasat sa dea in cateva clocote. Am presarat marar si patrunjel tocat si am oprit focul.


Am servit fripturica cu piure si gogosari murati.


Bucatile de ceafa le-am sarat si piperat si le-am dat la frigider ptr o ora.


Cand carnea s-a odihnit suficient, am pus-o la prajit in putin ulei, lasand-o sa se caleasca pe ambele parti. Am scos carnea, iar in uleiul incins am incorporat o lingurita de boia iute. Am adaugat din nou carnea, si am pus si o cescuta de apa. Am lasat sa fiarba cca 15 minute. Smantana am amesteca-o cu zeama de la carne, crescandu-i temperatura. Am incorporat smantana si am mai lasat sa dea in cateva clocote. Am presarat marar si patrunjel tocat si am oprit focul.


Am servit fripturica cu piure si gogosari murati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

bucatarimcudiana 1

13.03.2012, 11:07

da,da, vreau si eu

MIUTA 1

13.03.2012, 12:39

Waaaauu,delicios

gaby_gabytza 1

13.03.2012, 16:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai