Ceafa de porc in sos de smantana

de Sim0na in Porc, 12 Mar 2012 | 2963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati ceafa
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia iute
  • 100 ml smantana
  • ulei ptr prajit
  • marar
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos de smantana:

Bucatile de ceafa le-am sarat si piperat si le-am dat la frigider ptr o ora


Cand carnea s-a odihnit suficient, am pus-o la prajit in putin ulei, lasand-o sa se caleasca pe ambele parti. Am scos carnea, iar in uleiul incins am incorporat o lingurita de boia iute. Am adaugat din nou carnea, si am pus si o cescuta de apa. Am lasat sa fiarba cca 15 minute. Smantana am amesteca-o cu zeama de la carne, crescandu-i temperatura. Am incorporat smantana si am mai lasat sa dea in cateva clocote. Am presarat marar si patrunjel tocat si am oprit focul.


Am servit fripturica cu piure si gogosari murati.


Bucatile de ceafa le-am sarat si piperat si le-am dat la frigider ptr o ora.


Cand carnea s-a odihnit suficient, am pus-o la prajit in putin ulei, lasand-o sa se caleasca pe ambele parti. Am scos carnea, iar in uleiul incins am incorporat o lingurita de boia iute. Am adaugat din nou carnea, si am pus si o cescuta de apa. Am lasat sa fiarba cca 15 minute. Smantana am amesteca-o cu zeama de la carne, crescandu-i temperatura. Am incorporat smantana si am mai lasat sa dea in cateva clocote. Am presarat marar si patrunjel tocat si am oprit focul.


Am servit fripturica cu piure si gogosari murati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

bucatarimcudiana 1

13.03.2012, 11:07

da,da, vreau si eu

MIUTA 1

13.03.2012, 12:39

Waaaauu,delicios

gaby_gabytza 1

13.03.2012, 16:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc impanat, cu diferite feluri de piureuri