Ceafa de porc la gratar

de pity19 in Porc, 26 Mai 2014 | 1571 vizualizari

 

Sambata a fost ziua tatalui meu care a implinit frumoasa varsta de 45 de ani si a tinut-o duminica!
Am facut gratare, prajituri, sarmale... ce nu am facut!

 

INGREDIENTE

  • 8 feliute ceafa de porc
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • oregano
  • slanina ( ptr uns gratarul )
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar:

Pregatim feliutele de ceafa , batem bine cu ciocanul de snitel , condimentam cu vegeta , piper , oregano fiecare bucata ;


Ungem gratarul bine cu slanina ;


Cand gratarul este incins punem fiecare bucata la rumenit ;


Intoarcem pe ambele parti ;


Servim cu mustar , salata de cruditati sau cu piure!

 

TIPS-URI

1

Am lasat carnea cu condimentele peste noapte!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

27.05.2014, 19:19

La multi ani pentru tatal tau!

pity19 1

27.05.2014, 20:21

Multumesc!

Vasile48 1

29.05.2014, 14:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor