Ceapa fripta

de yafa in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2010 | 3817 vizualizari

 

Oricat o fi ea de calorica, e tare bunuta!

 

INGREDIENTE

  • 250g de faina
  • 250ml de bere blonda( o cana de ceai)
  • 1-2 lingurite de vegeta(facultativ)
  • 1 lingurita de praf de chili sau paprica
  • 1 varf de lingurita de piper
  • 1 catel mare de usturoi
  • sare
  • 4 cepe mari
  • ulei pentru fript
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceapa fripta:

Amestecam faina cu vegeta, piperul, praful de chili si usturoiul sfaramat. Varsam berea si formam cu ajutorul telului un aparat asemanator celui de clatite, un pic mai gros. Amestecam bine pentru ca textura sa fie uniforma si fara cocoloase de faina.


Taiam ceapa in rondele nu foarte subtiri si le trecem prin maia. Cu ajutorul unei furculite asezam rondelele de ceapa in uleiul incins unde vor ramane pana cand se rumenesc. Le scoatem din ulei si le asezam pe hartie de menaj pentru a se debarasa de surplusul de grasime.


Servim cu kechup iute sau ca garnitura.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa fripta" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

elena1988 1

01.03.2011, 14:58

adry88 1

11.05.2011, 15:21

mael22 1

12.06.2011, 19:00

arata foarte bine. abia astept sa incerc,sper sa merite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu legume
  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

  • 26

    S

RETETA RECOMANDATA
Briose si tarta aperitiv