Chec aperitiv

de ela in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2010 | 14728 vizualizari

 

din vara vreau sa il tot fac si de abea acum am ajuns sa-l fac :))),este delicios atat cald,cat si rece,completeaza foarte bine un platou de aperitive....

 

INGREDIENTE

  • 1ardei capia galben,
  • 1ardei capia rosu,
  • 2fire ceapa verde,
  • 200gr muschi tiganesc(sau sunca presata,muschi file,jambon),
  • 250gr cascaval,
  • 100gr telemea,
  • 3linguri faina,
  • 1lingura pesmet,
  • 4oua,
  • 4linguri smantana,
  • sare,piper,
  • 1conserva ciuperci felii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Punem la scurs ciupercile.


Taiem ceapa verde rondele.


Ardeii ii curatam si ii taiem cubulete.


Taiem cubulete muschiul tiganesc.


Radem telemeaua si cascavalul.


Separam galbenusurile de albusuri.Batem albusurile cu un praf de sare,adaugam pe rand galbenusurile,faina,smantana si pesmetul,piperam dupa gust.Adaugam cascavalul si telemeaua,apoi ciupercile bine scurse si stoarse cu mana,ardeiul si ceapa verde,muschiul tiganesc.Omogenizam bine.


Ungem o forma de cozonac cu ulei si tapetam cu pesmet si turnam compozitia in tava.


Dam la cuptor 50minute,pana se rumeneste frumos.Lasam sa se raceasca 30minute inainte de a taia.Este foarte bun atat cald cat si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (70)

Adinacarla 1

11.02.2011, 13:42

arata super...la favorite cu el...

Sandie 1

18.03.2012, 14:01

Foarte bun, l-am pregatit ieri si a placut la toti. Singura problema care am avut-o a fost ca nu l-am putut scoate din tava. Data viitoare probabil ca am sa pun in tava hirtie pergament. Multumesc pentru o minunata reteta.

ela 1

18.03.2012, 21:11

Sandie,multumesc pentru aprecieri,chiar este o idee buna sa pui hartie de copt pe fundul tavii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi frantuzesti