Chec cu măr şi scorţişoară (reţeta de post)

de diaconta in Prajituri, 29 Noi 2013 | 3962 vizualizari

 

Un chec foarte pufos ,mărul din compoziţie i-a dat o textură uşor umedă.Mie mi-a plăcut foarte mult şi în varianta aceasta de post.

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 150 g zahar
  • 150 ml ulei
  • 100 ml apa minerala
  • 150 ml nectar de piersici
  • 3 mere
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • Stafide
  • Scortisoara
  • Vanilie
  • Sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu măr şi scorţişoară (reţeta de post):

Merele le-am curatat de coaja si le-am razuit.


Uleiul l-am mixat cu zaharul,apoi am adaugat nectarul si apa minerala.


Faina am amestecat-o cu un praf de sare ,praful de copt si bicarbonatul,apoi le-am pus peste ingredientele lichide.


Am pus si marul razuit,vanilia,stafidele si scortisoara.


Compozitia am turnat-o într-o tava tapetata cu ulei(margarina) si faina.


Am pus tava în cuptor la 180 de grade pentru o ora.


Verificati totusi cu o scobitoare când este copt.


L-am taiat dupa ce s-a racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu măr şi scorţişoară (reţeta de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

01.12.2013, 12:55

nici asta nu l-am vazut dar tu acu esti obisnuita ca io vin ...luna urmatoare)

diaconta 1

01.12.2013, 13:03

Gaby,m-am obisnuit,dar te iert daca-mi pui reteta cu numarul 500 la Reteta zilei )))))))))

diaconta 1

01.12.2013, 13:03

Laurici muahhhhhh

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post