Chec cu măr şi scorţişoară (reţeta de post)

de diaconta in Prajituri, 29 Noi 2013 | 4270 vizualizari

 

Un chec foarte pufos ,mărul din compoziţie i-a dat o textură uşor umedă.Mie mi-a plăcut foarte mult şi în varianta aceasta de post.

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 150 g zahar
  • 150 ml ulei
  • 100 ml apa minerala
  • 150 ml nectar de piersici
  • 3 mere
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • Stafide
  • Scortisoara
  • Vanilie
  • Sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu măr şi scorţişoară (reţeta de post):

Merele le-am curatat de coaja si le-am razuit.


Uleiul l-am mixat cu zaharul,apoi am adaugat nectarul si apa minerala.


Faina am amestecat-o cu un praf de sare ,praful de copt si bicarbonatul,apoi le-am pus peste ingredientele lichide.


Am pus si marul razuit,vanilia,stafidele si scortisoara.


Compozitia am turnat-o într-o tava tapetata cu ulei(margarina) si faina.


Am pus tava în cuptor la 180 de grade pentru o ora.


Verificati totusi cu o scobitoare când este copt.


L-am taiat dupa ce s-a racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu măr şi scorţişoară (reţeta de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

01.12.2013, 12:55

nici asta nu l-am vazut dar tu acu esti obisnuita ca io vin ...luna urmatoare)

diaconta 1

01.12.2013, 13:03

Gaby,m-am obisnuit,dar te iert daca-mi pui reteta cu numarul 500 la Reteta zilei )))))))))

diaconta 1

01.12.2013, 13:03

Laurici muahhhhhh

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem si nuca (de post)