Chec cu mere caramelizate

de ionela2682 in Prajituri, 22 Oct 2011 | 2576 vizualizari

 

O noua achizitie pentru bucataria mea ... neaparat trebuia pusa la incercare!!

 

INGREDIENTE

  • Pt caramelizat
  • 4-5 lg zahar
  • 2 mere taiate cubulete fara coaja
  • Blat:
  • 4 oua
  • 8 l zahar
  •  8 lf lapte
  • 8 lg ulei
  • 8 lg faina
  • 1/2 plic praf de copt
  •  2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu mere caramelizate:

Se topeste zaharul ,se toarna uniform in forma de guguluf.,peste zaharul topit se presara merele


Ouale se mixeaza cu zaharul , zaharul vanilat si putina sare pana se albesc, adaugam pe rand laptele,uleiul,mixand dupa fiecare,in faina adaugam praful de copt si cernem in aluat, omogenizam compozitia. Compozitia obtinuta se va repartiza uniform peste merele caramelizate. Se da la cuptor pentru 40-50 min la 180 grade ,pana trece testul scobitorii


Se scoate din cuptor si se lasa putin la racorit in forma. Dupa ce s-a racit se rastoarna pe platou si se pudreaza cu zahar


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu mere caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Lau 1

23.10.2011, 17:07

bun

mihaelaM 1

23.10.2011, 19:32

tare bun

LUK 1

24.10.2011, 08:34

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "turnata" cu mere