Chec cu mere caramelizate

de ionela2682 in Prajituri, 22 Oct 2011 | 2818 vizualizari

 

O noua achizitie pentru bucataria mea ... neaparat trebuia pusa la incercare!!

 

INGREDIENTE

  • Pt caramelizat
  • 4-5 lg zahar
  • 2 mere taiate cubulete fara coaja
  • Blat:
  • 4 oua
  • 8 l zahar
  •  8 lf lapte
  • 8 lg ulei
  • 8 lg faina
  • 1/2 plic praf de copt
  •  2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu mere caramelizate:

Se topeste zaharul ,se toarna uniform in forma de guguluf.,peste zaharul topit se presara merele


Ouale se mixeaza cu zaharul , zaharul vanilat si putina sare pana se albesc, adaugam pe rand laptele,uleiul,mixand dupa fiecare,in faina adaugam praful de copt si cernem in aluat, omogenizam compozitia. Compozitia obtinuta se va repartiza uniform peste merele caramelizate. Se da la cuptor pentru 40-50 min la 180 grade ,pana trece testul scobitorii


Se scoate din cuptor si se lasa putin la racorit in forma. Dupa ce s-a racit se rastoarna pe platou si se pudreaza cu zahar


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu mere caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Lau 1

23.10.2011, 17:07

bun

mihaelaM 1

23.10.2011, 19:32

tare bun

LUK 1

24.10.2011, 08:34

super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si gem de caise