Chec cu nuci si anason(de post)

de Rocsi in Prajituri, 6 Apr 2012 | 1699 vizualizari

 

Un chec simplu si cu o aroma deosebita!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana lapte de soia cu cacao
  • un sfert cana de ulei
  • jumatate cana de zahar
  • 1 steluta anason
  • 1 lingurita cacao
  • 1 varf de lingurita de ness praf
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de la jumatate de lamaie
  • o mana de miez de nuca
  • circa 1 cana faina
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuci si anason(de post):

Intr-un bol punem laptele ,zaharul,uleiul si le frecam bine cu un tel pana se topeste zaharul. Adaugam praful de copt si coaja rasa de lamaie. Anasonul il taiem cu un cutit bucatele mici si il punem in bol,apoi punem si ness-ul. Incorporam faina ,treptat,iar la urma punem cacaua. Nucile le tocam cu un cutit si le incorporam in compozitie.


Luam o tava de chec(sub orice forma) ,o ungem bine cu margarina si o tapetam cu faina alba. Turnam compozitia in tava. Aceasta o introducem in cuptorul incins,la o temperatura potrivita. Il lasam pana este copt(35-45 de minute maxim). Cand este gata il scoatem,il lasam la racorit.


Il pudram cu zahar si servim!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuci si anason(de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Rocsi 1

07.04.2012, 19:47

Multumesc Zamfira!!

jolygina 1

08.04.2012, 11:38

delicios

Rocsi 1

08.04.2012, 20:15

Joly

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec bicolor cu nuca , stafide si portocale