Chec cu ricotta si dulceata de struguri

de Lau in Prajituri, 4 Noi 2011 | 3038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g albusuri
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 50 g unt topit
  • coaja rasa de portocala
  • esenta de portocale
  • 5 linguri de riccotta
  • 1 lingura dulceata
  • 1 lingura zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ricotta si dulceata de struguri:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam in continuare. Adaugam faina in ploaie, omogenizam cu o lingura, amestecand din jos in sus. Adaugam esenta, untul topit, coaja si omogenizam. Turnam compozitia in tava unsa si tapetata cu faina.


Amestecam ricotta cu dulceata, zahar dupa gust. Turnam peste chec si cu o furculita amestecam putin. Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ricotta si dulceata de struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

danakarin 1

07.11.2011, 07:51

medi, hai sa bem cafeaua impreuna, macar virtual, ca eu sunt singura acasa .

Lau 1

07.11.2011, 10:43

multumesc

gaby_gabytza 1

21.11.2011, 13:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuca (din albusuri)