Chec cu vin

de ianculubita in Prajituri, 6 Sep 2013 | 1451 vizualizari

 

Daca aveti vie, puneti deoparte 1 sticla cu vin pentru acest chec. Este delicios

 

INGREDIENTE

  • 100 ml vin rosu
  • 3 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita scortisoara
  • sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 100 g unt
  • Umplutura
  • bucati de ciocolata
  • fructe confiate
  • nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu vin:

Frecam galbenusurile cu zahar pana rezulta o crema pufoasa, adaugam untul la temperatura camerei, faina amestecata cu praful de copt si cernuta, scortisoara, esenta de vanilie, vinul si umplutura dorita. Dupa ce totul este omogenizat, incorporam albusurile batute spuma cu sare, amestecand cu o spatula. Rasturnam in tava cu hartie de copt si lasam la cuptor la foc mic 40-50 minute.


Dupa ce s-a racit pudram cu zahar, feliem si servim.

 

TIPS-URI

1

puneti doar un fel de umplutura, nu-l aglomerati pentru ca nu mai creste

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lia_ 1

06.09.2013, 14:22

fooooarte tare cu vin!

asta trebuie sa-mi placa sigur

Corinuta 1

06.09.2013, 16:09

Ce interesant!

ianculubita 1

07.09.2013, 12:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu vin, ciocolata si visine