Chec din albusuri cu capsuni

de mihaelaM in Prajituri, 6 Iun 2011 | 2033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8albusuri
  • un praf sare
  • 1cana zahar
  • 1cana faina
  • 5pliculete vanilie
  • 5-6capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu capsuni:

Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare, iar cand spuma a devenit tare am adaugat zaharul putin cate putin pana am terminat,apoi am pus si pliculetele de zahar vanilat.


Faina am pus-o si pe ea in poaie amestecand usor cu telul.


Am uns tavile cu ulei si le-am tapetat cu faina,apoi am adaugat compozitia si am dat la cuptorul incins.


Capsunile le-am taiat felii apoi le-am pus fuguta in tavile cu chec.


Cand checurile trec de testul cu scobitoarea...sunt gata.


pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

nu tineti checurile prea mult afara cand puneti capsunile,ca nu mai cresc

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mihaelaM 1

07.06.2011, 11:23

multumesc Miuta

Dana Cristea - pusikmea 1

07.06.2011, 15:24

bunnn!!!!

mihaelaM 1

07.06.2011, 22:45

Dana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Peltea de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 21:06

Desert prajitura rasturnata cu prune

de Oana 8

ieri la 14:06

Desert clatite pufoase cu ciocolata

de Oana 8

ieri la 13:52

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni, frisca si iaurt