Chec din albusuri cu nuca si ciocolata

de La Ancuta in Prajituri, 8 Mai 2011 | 2822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar albusuri (eu am pus 7)
  • 1 pahar zahar
  • 1 pahar faina
  • 100 g nuci taiate
  • 50 ml ulei
  • coaja de lamaie
  • 2 linguri cacao
  • 50 g ciocolata
  • vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu nuca si ciocolata:

Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam apoi zaharul si mixam pana devine spuma lucioasa, ca pentru bezea.


Adaugam uleiul, vanilia iar apoi coalja rasa de lamaie si amestecam usor.

Adaugam faina cernuta si amestecam usor pana se incorporeaza. La final adaugam nucile taiate.


In tava tapetata cu hartie de copt punem 3/4 sin aluat iar apoi presaram ciocolata taiata bucatele. In aluatul ramas adaugam cacaoa si amestecam usor. Punem aluatul cu lingura in tava si amestecam putin cu o furculita.


Coacem in cuptorul incalzit, la foc potrivit pana se rumeneste usor deasupra si trece testul scobitorii.


Scoatem apoi pe un gratar si lasam sa se raceasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu nuca si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

burdulea56 1

09.05.2011, 21:01

Macar o felie, mai pot spera???

La Ancuta 1

09.05.2011, 21:04

Virtual cu mare drag Elena

La Ancuta 1

09.05.2011, 21:04

Eduard

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Bounty bars