Chec fondant de ciocolata, banane si pere

de CaroleCuisine in Prajituri, 13 Ian 2012 | 2582 vizualizari

 

Un chec gustos potrivit pentru un mic dejun "ciocolatos".

 

INGREDIENTE

  • 125 g de ciocolata
  • 125 de zahar
  • 125 g de unt
  •  50 g faina
  • 2 banane
  • 3 oua
  • pepite de ciocolata(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec fondant de ciocolata, banane si pere:

Topim pe bain marie ciocolata impreuna cu untul. Spargem ouale, separam galbusurile de albusuri. Batem galbenusurile cu zahar pana devin ca o crema. Apoi batem albusurile pana devin spuma, presaram putina sare.


Turnam ciocolata peste galbenus, progresiv adaugam cele 150 g de faina, amestecam cu o lingura de lemn, incorporam albusurile batute spuma si amestecam delicat. Tapetam o tava de chec cu unt apoi cu faina, turnam primul strat compozitie, apoi bananele taiate feliute subtiri sau pisate, apoi un strat de pere feliate, dupa care terminam cu un strat de compozitie. Bagam checul in cuptor pentru 35-40 de minute la 180 grade.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec fondant de ciocolata, banane si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

CaroleCuisine 1

14.01.2012, 13:29

ma bucur ca va place..pupici

adry88 1

14.01.2012, 16:29

delicios

Lau 1

14.01.2012, 19:21

interesanta combinatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Chec de ciocolata cu banane