Chec de ciocolata cu banane

de Giana in Prajituri, 8 Mar 2014 | 1450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 4 linguri cacao
  • 200 g zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita bicarbonat
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 oua mari
  • 120 g unt topit si racit
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2 banane mari zdrobite (300 g)
  • 85 g ciocolata alba data prin razatoarea mare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de ciocolata cu banane:

Se amesteca ingredientele uscate. Separat se mixeaza bananele zdrobite cu ouale, untul topit si esenta de vanilie. Cu o spatula amestecam usor compozitia cu ingredientele uscate pana obtinem un aluat de chec omogen. Adaugam in compozitia de chec fulgii de ciocolata.


Turnam compozitia intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina. Se introduce in cuptorul incins la 180 grade C si se coace la foc mediu 60 minute (se face proba cu scobitoarea).


Checul se poate glazura cu ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de ciocolata cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

laura_n 1

09.03.2014, 15:57

yuum, yuum!

Giana 1

09.03.2014, 20:26

anca_rm 1

10.03.2014, 13:03

ce buna ar fi o bucatica acuma

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11700 puncte

Lau

Lau 9

9710 puncte

MotanLaOale

8780 puncte

mihaelar63

7900 puncte

mirela0911

6920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de fructe de padure

de Rocsi 9

ieri la 20:09

 Orez cu muschiulet si mazare

ieri la 18:20

Desert prajitura din albusuri cu gem de afine, mere si bezea

de katty 5

ieri la 08:34

RETETA RECOMANDATA
Chec fondant de ciocolata, banane si pere