Chec de ciocolata cu banane

de Giana in Prajituri, 8 Mar 2014 | 2060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 4 linguri cacao
  • 200 g zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita bicarbonat
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 oua mari
  • 120 g unt topit si racit
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2 banane mari zdrobite (300 g)
  • 85 g ciocolata alba data prin razatoarea mare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de ciocolata cu banane:

Se amesteca ingredientele uscate. Separat se mixeaza bananele zdrobite cu ouale, untul topit si esenta de vanilie. Cu o spatula amestecam usor compozitia cu ingredientele uscate pana obtinem un aluat de chec omogen. Adaugam in compozitia de chec fulgii de ciocolata.


Turnam compozitia intr-o forma de chec unsa cu unt si tapetata cu faina. Se introduce in cuptorul incins la 180 grade C si se coace la foc mediu 60 minute (se face proba cu scobitoarea).


Checul se poate glazura cu ciocolata topita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de ciocolata cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

laura_n 1

09.03.2014, 15:57

yuum, yuum!

Giana 1

09.03.2014, 20:26

anca_rm 1

10.03.2014, 13:03

ce buna ar fi o bucatica acuma

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Chec fondant de ciocolata, banane si pere