Tiramisu Cu Fructe

de BuburuzaBubu in Prajituri, 13 Mai 2012 | 3650 vizualizari

 

desert rapid si rafinat de vara

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri de zahar
  • 1 lingurita extract de vanilie sau 1 pachet de zahar vanilat
  • 2 cutii mascarpone de 250g
  • 500ml compot de zmeura sau visine(rosu de fie)
  • 2 pachete a 200 gr de piscoturi
  • 200 ml smantana pentru frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu Cu Fructe:

Galbenusurile le batem la bain-marie cu zaharul si zaharul vanilat, pana se dubleaza volumul(cca 3 min)

Peste galbenusuri adaugam mascarpone , amestecam incet dupa care punem frisca batuta spuma,mixam cca 2 min.


Intr-o tava adanca punem un rand de piscoturi, pe care le inmuiem in zema de compot dupa care un rand de crema si fructe, iar piscoturi si iar crema… deasupra cernem cacao din belsug.

Pentru cine nu are foarte multa rabdare putem face si asamblarea prajituri in pahare.Se lasa la frigider pentru 3 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu Cu Fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Sim0na 1

15.05.2012, 08:37

Waw!!! Delicios!!!

Angelina_Elena 1

07.06.2012, 21:20

arata super!

andreea_angelo 1

16.11.2012, 20:13

delicios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Desert tiramisu fara oua