Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Aveam pofta de chec langa o cana cu lapte rece,rapid si gustos.
Se separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile se mixeaza bine cu un praf de sare. Apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat.
Intr-un castron se amesteca galbenusurile cu uleiul, se prepara gen maioneza, tot cate o lingura de ulei care se omogenizeaza cu mare grija in galbenusuri.
Apoi se adauga peste albusurile batute si se maesteca cu o spatula cu grija .
Praful de copt se pune peste faina si se presara putin cate putin peste amestecul de albusuri-galbenusuri.
Compozitia se imparte in doua,intr-una din ele se adauga si cacao.
Apoi se pune compozitia fara cacao in forma de chec.
Peste se pune compozitia cu cacao.
Deasupra se presara putin zahar si se da la cuptor, la 180° C pentru circa 40 de minute.
Totusi se face testul cu scobitoarea daca s-a copt.
Mie imi place cand nu este cald si langa o cana cu lapte rece.
1
checul se poate face si cu stafide,ciocolata,visine sau fructe care va plac dar taiate in bucati mici.
2
cu lapte rece e mai bun
3
sau langa o cafea buna
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult