Cheeseburger

de Miha in Mancaruri cu carne, 6 Sep 2010 | 4229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura boia de ardei
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper
  • Pentru servire:
  • felii de cascaval
  • mustar si ketchup
  • castraveti murati
  • felii de rosii
  • cartofi prajiti
  • chifle din faina integrala
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheeseburger:

Urmand ghidul unui burger aproape perfect, am realizat niste burgeri minunati. Daaa, aproape perfecti. :)))


Pieptul de pui se toaca si se amesteca cu 2-3 linguri ulei de masline. Mai puteti pune putin ulei sau unt topit, daca vi se pare prea uscata.


Se amesteca intr-un castron carna tocata cu ceapa si usturoiul tocate marunt, otetul balsamic, mustarul, oul si condimentele. Se framanta pana se obtineo pasta bine legata.


Se intinde amestecul pe o folie alimentara unsa cu ulei, apoi cu o forma rotunda se decupeaza burgerii. Burgerii astfel obtinuti se pun pe un platou uns cu ulei si se dau la rece pentru cateva ore.


Intre timp se prajesc cartofii, rosiile se taie rondele si castravetii murati feliute. Chiflele se taie in doua.


Burgerii se frig pe gratarul incins la foc mediu, avnd grija sa nu se usuce prea tare. cand se intorc pe o parte se pun deasupra feliile de cascaval si se prajesc pana acesta incepe sa se topeasca.


Pe partea de jos a chiflelor se pun cativa cartofi prajiti, o felie de rosie, cate un burger cu branza, se unge cu mustar si ketchup, din nou rosii, castraveti murati si cartofi prajiti. Se acopera cu capacul chiflei.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheeseburger" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Sylvia 1

13.09.2010, 10:21

Exact mareeee si buuun

Miha 1

13.09.2010, 10:33

Asa este. Dar la ora asta tot mai buna-i o cafea.

adry88 1

11.05.2011, 15:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Snitel milanez