Varza calita cu muschiulet in vasu roman

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 8 Iul 2010 | 2262 vizualizari

 

o bunatate nu gluma............

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mare
  • 600 g muschi de porc sau pulpa
  • ulei de masline50 ml
  • sare
  • piper
  • cimbru macinat 1 lingurita
  • 2 linguri de unt
  • pasta de tomate 200 ml
  • 3 rosii
  • 150 ml smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu muschiulet in vasu roman:

Se toaca varza marunt ,


se amesteca cu sare si piper si cimbru macinat (1 lingurita) apoi se pune la calit in ulei la foc mic amestecand din cand in cand,iar daca e nevoie se poate adauga 1 canita de apa.


Cand varza e calita bine se pune pasta de tomate, se mai dau 2 clocote si se stinge focul.


Muschiul se taie cubulete si se caleste in ulei ,se pune sare, piper si se amesteca bina sa se rumeneasca frumos apoi se pune o canita de apa si se lasa sa fiarba 25-30 minute pana scade apa .Cand carnita e fiarta se amesteca cu varza calita .


Se unge vasul roman cu unt apoi se pune varza calita si carne prajita si se amesteca bine ,se uniformizeaza, dupa care se taie rosiile rondele si se pun pe varza, dupa care se pune smantana si se da vasul la cuptor 20 minute la 170 grade.


Este grozava.!......................piticii au mai pus smanatana .............asa sa fie ,dar a fost grozava

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu muschiulet in vasu roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

nadina73 1

11.07.2010, 16:28

multumesc mihaela63

nadina73 1

11.07.2010, 16:29

multumesc corina33

mariac 1

11.07.2010, 20:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rata pe varza