Cheesecake cu ciocolata si cafea

de lia maria in Torturi, 18 Mar 2011 | 6876 vizualizari

 

Un dulce rafinat si foarte bun...

 

INGREDIENTE

  • Aluat  
  • 200g unt
  • 200g zahar
  • 5 oua
  • 250g faina
  • 250ml lapte
  • 50g cacao
  • 30g cafea solubila
  • 1 plic praf de copt
  • 1 fiola esenta vanilie
  •   Umplutura  
  • 500g branza de vaci
  • 50g smantana grasa
  • 300g zahar
  • 150g faina
  • 4 oua
  • Coaja de lamaie

 

Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata si cafea:

Pentru umplutura, punem toate ingredientele in blender si le mixam pana se formeaza o pasta omogena.

Batem albusele tare, cu un praf de sare si le dam la rece. Separat,frecam untul cu zaharul, pana-si dubleaza volumul, adaugam pe rand galbenusele, vanilia, laptele si albusurile. Faina o amestecam cu praful de copt, cacaua si nesul si o incorporam cu ingredientele lichide, ajutand-une de o paleta, amestecand usor de jos in sus.

Tapetam o tava cu hartie de copt, golim ½ din aluat (eu nu am apreciat prea bine), peste el punem pasta de branza si deasupra acoperim cu restul de aluat.

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit pentru 50’.

Cand s-a racit, ornam dupa preferinta. Eu l-am ornam cu finetti, nuca de cocos si bezele.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata si cafea" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolată şi nuci