Cheesecake cu ciocolata si cafea

de lia maria in Torturi, 18 Mar 2011 | 4037 vizualizari

 

Un dulce rafinat si foarte bun...

 

INGREDIENTE

  • Aluat  
  • 200g unt
  • 200g zahar
  • 5 oua
  • 250g faina
  • 250ml lapte
  • 50g cacao
  • 30g cafea solubila
  • 1 plic praf de copt
  • 1 fiola esenta vanilie
  •   Umplutura  
  • 500g branza de vaci
  • 50g smantana grasa
  • 300g zahar
  • 150g faina
  • 4 oua
  • Coaja de lamaie

 

Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata si cafea:

Pentru umplutura, punem toate ingredientele in blender si le mixam pana se formeaza o pasta omogena.



Batem albusele tare, cu un praf de sare si le dam la rece. Separat,frecam untul cu zaharul, pana-si dubleaza volumul, adaugam pe rand galbenusele, vanilia, laptele si albusurile. Faina o amestecam cu praful de copt, cacaua si nesul si o incorporam cu ingredientele lichide, ajutand-une de o paleta, amestecand usor de jos in sus.



Tapetam o tava cu hartie de copt, golim ½ din aluat (eu nu am apreciat prea bine), peste el punem pasta de branza si deasupra acoperim cu restul de aluat.



Dam tava la cuptorul dinainte incalzit pentru 50’.



Cand s-a racit, ornam dupa preferinta. Eu l-am ornam cu finetti, nuca de cocos si bezele.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata si cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

cristinne 1

21.04.2011, 11:32

vai ce misto arata!!!!

Criss 1

26.04.2011, 13:58

Super arata!

adry88 1

03.06.2011, 10:53

buna rau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu mascarpone